Δικαστικές αποφάσεις 2015

31Δεκ 2015

Νέα σημαντική απόφαση την οποία πέτυχε το δικηγορικό γραφείο της Άννας Κορσάνου, με την οποία ακόμα μία δανειολήπτης κατόρθωσε να διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών του. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία οφειλέτρια, ηλικίας 71 ετών, η οποία είναι ασχολείται με τα οικιακά και δεν εργάστηκε ποτέ. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο τέκνων, ηλικίας σήμερα 30 και 35 ετών αντίστοιχα.

Συνέχεια

31Δεκ 2015

Νέα σημαντική απόφαση την οποία πέτυχε το δικηγορικό γραφείο της Άννας Κορσάνου, με την οποία ακόμα ένας δανειολήπτης κατόρθωσε να διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών του. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν οφειλέτη, ηλικίας 51 ετών, ο οποίος είναι άνεργος από το έτος 2010, μη δυνάμενος να εξεύρει εργασία παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες που καταβάλλει. Παλαιότερα εργαζόταν ως δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Συνέχεια

10Δεκ 2015

Η εν λόγω υπόθεση, την οποία επιτυχώς χειρίστηκε το γραφείο μας, αφορούσε μια δανειολήπτρια, η οποία εκπροσωπήθηκε στο Δικαστήριο από συνεργάτη του γραφείου μας, ευρισκόμενη στην ηλικία των 35 ετών, διαζευγμένη και μητέρα ενός ανήλικου τέκνου, ηλικίας σήμερα 8 ετών. Είναι ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρεία πώλησης φο-μπιζού και λαμβάνει μηνιαίως μισθό 639,97 ευρώ. Κατοικεί σε διαμέρισμα με το ανήλικο τέκνο της, του οποίου έχει την επιμέλεια, το οποίο και της ανήκει κατά 50%.

Συνέχεια

27Οκτ 2015

Ακόμα μία δανειολήπτης δικαιώνεται με απόφαση του γραφείου της κ. Κορσάνου, διαγράφοντας οριστικά το μεγαλύτερο μέρος των χρεών της. Η συγκεκριμένα υπόθεση, την οποία με απόλυτη επιτυχία χειρίστηκε το δικηγορικό γραφείο κ. Κορσάνου, αφορά μία δανειολήπτρια, ηλικίας 35 ετών, που εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος από τον Απρίλιο του 2015, ενώ κατά το προηγούμενο διάστημα υπήρξε για τρία χρόνια άνεργη.

Συνέχεια

03Απρ 2015

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 95% ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ

ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ο νόμος 3869/2010, ή αλλιώς ο νόμος για τα υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα, όπως ονομάζεται, είναι ο νόμος εκείνος που προστατεύει όσους έχουν αναλάβει υποχρεώσεις από στεγαστικά ή επιχειρηματικά ή καταναλωτικά δάνεια ή πιστωτικές κάρτες και δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές.

Συνέχεια

02Απρ 2015

Πρόκειται για νέα επιτυχή υπόθεση του γραφείου μας, μετά από χειρισμό της δικηγόρου Άννας Κορσάνου. Ο συγκεκριμένος δανειολήπτης είναι 43 ετών και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο κρεοπωλείο ιδιοκτησίας της αδερφής του, μετά από μακρά περίοδο ανεργίας. Από την εργασία του λαμβάνει μισθό ύψους 422,50 ευρώ. Είναι παντρεμένος και έχει τρία ανήλικα παιδιά, η δε σύζυγός του είναι άνεργη. Το μόνο του περιουσιακό στοιχείο είναι το 50% ενός διαμερίσματος 1ου ορόφου, που αποτελεί την κύρια οικία αυτού και της πενταμελούς οικογένειάς του.

Συνέχεια

19Μαρ 2015

Πρόκειται για μια ακόμα επιτυχία του γραφείου μας σε υπόθεση που χειρίστηκε η κ. Άννα Κορσάνου. Ο δανειολήπτης είναι 42 ετών και άνεργος από το 2010, εγγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ, χωρίς να παίρνει όμως επίδομα. Είναι ιδιαίτερα μορφωμένος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου, ενώ από το 1998 έως το 2010 εργαζόταν σε διάφορες ιδιωτικές εταιρείες ως χρηματοοικονομικός αναλυτής και σύμβουλος επενδύσεων με μισθό που έφτανε τα 1.600 ευρώ το μήνα.

Συνέχεια

10Φεβ 2015

Διαγραφή ποσού 113.980,50 ευρώ σε άνεργο πρώην ελεύθερο επαγγελματία ψυκτικό. Απορρίπτεται η ένσταση των Τραπεζών περί δόλιας περιέλευσής του σε αδυναμία πληρωμής. Δεν εκποιήθηκε το επιπλέον περιουσιακό στοιχείο εκτός της κύριας οικίας που διέθετε.

Συνέχεια

15Ιαν 2015

Στην προκειμένη περίπτωση με την κατάθεση της κυρίας αγωγής για μειωση μισθώματος κατατέθηκε και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων η οποία και έγινε δεκτή και ετςι μέχρι να εκδοθεί η απόφαση επίθεση της κυρίας αγωγής κάτι που μπορει να πάρει κάποιους μήνες ο μισθωτής εως τότε θα πληρώνει μειωμένο μίσθωμα κατα 20 τοις εκατό χωρίς ο εκμισθωτής να μπορει να τον αποβάλλει.

Συνέχεια

10Ιαν 2015

Παρακάτω παρατίθενται δύο αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων εν όψιν έφεσης δανειολήπτη με αντίθετα ακριβώς σκεπτικά:

 

ΑΡΙΘΜΟΣ 3/2015

ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Συγκροτήθηκε από την Ειρηνοδίκη Αθηνών Α…… Γ……., την οποία όρισε η Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοικήσεως του Ειρηνοδικείου Αθηνών, χωρίς την παρουσία Γραμματέως.

Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριο του στις 9 Φεβρουαρίου 2015, για να δικάσει την εξής υπόθεση μεταξύ :

Συνέχεια

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χαρίλαου Τρικούπη 22, 4oς όροφος

Αθήνα 

210 38 00 573  

693 7523 113

korsanou@yahoo.gr

Βρείτε μας στα social media