Άννα Κορσάνου

Το γραφείο μας εξειδικεύεται σε υποθέσεις πτωχευτικού δικαίου, δικαστικής και εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών, διαμεσολάβησης και δικαστικής εκπροσώπησης οφειλετών σε διαδικασίες αναγκαστικής εκτέλεσης. Το γραφείο είναι από τα πρώτα δικηγορικά γραφεία που ασχολήθηκε με επιτυχία με υποθέσεις υπερχρεωμένων προσώπων από το έτος 2010. Έχουμε επομένως μεγάλη εμπειρία στο χειρισμό τέτοιων υποθέσεων και αποδεδειγμένα επιτυχή αποτελέσματα.

Πολλοί είναι οι πολίτες που επιθυμούν να συνεργαστούν με ένα εξειδικευμένο δικηγορικό γραφείο, αλλά διαμένουν εκτός Αθηνών και δεν μπορούν να μετακινούνται μακριά από την πόλη τους. Στην περίπτωση αυτή αναρωτιούνται αν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν συνεργασία με το γραφείο μας και πως αυτή θα εξελιχθεί.

Με το νέο πτωχευτικό νόμο οι διαδικασίες πτώχευσης και εξωδικαστικού μηχανισμού γίνονται διαδικτυακά υποχρεωτικά. Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Η πτώχευση μικρού αντικειμένου που απασχολεί την πλειοψηφία των οφειλετών γίνεται μέσω του Ηλεκτρονικού Μητρώου Φερεγγυότητας με την υποχρεωτική εκπροσώπηση από δικηγόρο, αλλά με διαδικασίες αποκλειστικά διαδικτυακές, που μπορεί να χειριστεί ένας δικηγόρος από το γραφείο του χωρίς να μετακινηθεί. Ακόμα και σε περιπτώσεις άσκησης παρέμβασης των πιστωτών, η διαδικασία δεν γίνεται ενώπιον ακροατηρίου, αλλά με την κατάθεση εγγράφων. Επομένως είναι εφικτή η συνεργασία σας με ένα δικηγορικό γραφείο που βρίσκεται μακριά από τον τόπο κατοικίας σας.

Η πρώτη επικοινωνία με το γραφείο μας γίνεται με ηλεκτρονική αλληλογραφία, ή τηλεφωνικά. Ξεκινάμε με ραντεβού δια ζώσης αν θέλετε να έρθετε, ή διαδικτυακά, ή τηλεφωνικά, όπου θα πρέπει, αφού μελετηθούν έγγραφα και οικονομικά στοιχεία που θα έχετε ήδη αποστείλει, να γίνει συζήτηση της νομικής σας υπόθεσης, μελέτη του φακέλου σας και παροχή της νομικής συμβουλευτικής από εμάς. Η οργάνωση της επικοινωνίας γίνεται από τους συνεργάτες του γραφείου και το ραντεβού γίνεται αποκλειστικά με την επικεφαλής του γραφείου Αννα Κορσάνου. Καλό είναι αν δεν μπορείτε να έρθετε, να γίνεται ραντεβού με skype, ώστε να υπάρχει και το στοιχείο της πιο άμεσης και ζωντανής επικοινωνίας μεταξύ μας. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το skype μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιο νεότερο συγγενικό σας πρόσωπο.

Εφ όσον εκκινήσει η συνεργασία μας όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα ζητήσουμε θα τα σαρώνετε (σκανάρετε) και θα τα αποστέλλετε με ηλεκτρονική αλληλογραφία. Αν δεν έχετε προσωπικά τη δυνατότητα σάρωσης κειμένων, αυτό μπορεί να γίνει σε ένα φωτοτυπικό κέντρο της περιοχής σας, που αναλαμβάνει να σαρώνει έγγραφα και να τα αποστέλλει ηλεκτρονικά. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε τη διαδικασία που γίνεται ηλεκτρονικά και σας ενημερώνουμε με απόλυτη ακρίβεια για την πορεία της υπόθεσής σας μέσω των επίσημων εγγράφων που στέλνει η κάθε πλατφόρμα, ώστε να μπορείτε κι εσείς να έχετε εποπτεία και έλεγχο στην υπόθεσή σας. Στο γραφείο υπάρχει αμεσότητα και γρήγορος χειρισμός των υποθέσεων χωρίς καθυστερήσεις.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω επικοινωνία.

 

Scroll to Top