Άννα ΚορσάνουΓια τους δανειολήπτες που διαμένουν εκτός Αθηνών και δεν μπορούν να επισκεφτούν το δικηγορικό μας γραφείο υπάρχει η δυνατότητα της επικοινωνίας μέσω skype ή για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, τηλεφωνικά με την Άννα Κορσάνου.

Εφ’ όσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο γραφείο  (210 38 00 573) εργάσιμες μέρες και ώρες και να οριστεί μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα για τη συνομιλία με skype ή το τηλεφωνικό ραντεβού.
Τότε θα ενημερωθείτε για τα έγγραφα που μπορεί να χρειαστούν για τη μελέτη της υπόθεσής σας από την Άννα Κορσάνου και θα σας δοθεί τραπεζικός λογαριασμός όπου θα κατατεθεί η αμοιβή του γραφείου για το ραντεβού.
(Να σημειωθεί ότι η παροχή νομικών συμβουλών από δικηγόρο αποτελεί παροχή νομικών υπηρεσιών και είναι νόμιμα αμοιβόμενη, εκδίδεται δε η αντίστοιχη Α.Π.Υ).

Η επικοινωνία γίνεται μόνο με την Άννα Κορσάνου και όχι με συνεργάτες του γραφείου και έχετε τη δυνατότητα να εκθέσετε το πρόβλημα που σας απασχολεί και να έχετε την κατάλληλη και παρόμοια συμβουλευτική καθοδήγηση όπως σε μία κατ’ ιδίαν επίσκεψη στο γραφείο μας.

 

Scroll to Top