ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Η επικοινωνία με την κυρία Κορσάνου γίνεται κατόπιν ραντεβού.   Απαιτούνται δύο ραντεβού προκειμένου να μελετήσει την υπόθεσή σας, να σας υποδείξει και να σας βοηθήσει ώστε να βρεθεί μία λύση που να ταιριάζει καλύτερα και να επιλύει το δικό σας πρόβλημα.

Τα ραντεβού γίνονται με την κυρία Κορσάνου προσωπικά και όχι με συνεργάτες του γραφείου. Το γραφείο μας φημίζεται για τη γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση των εντολέων μας και την οργανωτική και υπεύθυνη διαχείριση των υποθέσεων. Φαινόμενα όπως “Δεν βρίσκω το δικηγόρο μου. Δεν απαντά στα τηλέφωνα” δεν υπάρχουν στο γραφείο μας.

Να σημειωθεί ότι με τη μελέτη της υπόθεσης σας και στη νομική συμβουλευτική που ακολουθεί δίνονται οι ρεαλιστικές διέξοδοι και λύσεις για το κάθε νομικό ζήτημα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούν οι υποψήφιοι εντολείς μας, και ίσως δεν αρέσει, καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν την πραγματικότητα, να δουν με ρεαλιστική ματιά το ζήτημά τους, ή επιθυμούν να “αγοράσουν” ελπίδα. Πρέπει να τονιστεί ότι σε περιπτώσεις διμερών διαπραγματεύσεων με Τράπεζες ή εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων  το γραφείο δεν παρέχει εγγυήσεις για διαγραφές δανειακών οφειλών.

Επίσης είναι σημαντικό να λάβετε υπ όψιν ότι  αν ένας οφειλέτης είναι μεγαλύτερος ηλικιακά καλό είναι να προσέρχεται στο ραντεβού της συμβουλευτικής με ένα οικείο του άτομο νεότερο, καθώς οι διαδικασίες της απαλλαγής χρεών είναι δύσκολες στην κατανόηση και στο χειρισμό τους και πλέον απαιτούν υψηλή εξοικείωση με το διαδίκτυο. Η καλή συνεννόηση και συνεργασία σας με έναν εξειδικευμένο δικηγόρο, που θα ασχοληθεί υπεύθυνα με την υπόθεσή σας, αυξάνει εξαιρετικά τις πιθανότητες για την επιτυχή εξέλιξή της υπόθεσής σας.

Το γραφείο παρέχει ενημέρωση κατόπιν ραντεβού δια ζώσης ή με Skype. Το γραφείο αναλαμβάνει υποθέσεις σε όλη την Ελλάδα και Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού καθώς πλέον οι διαδικασίες πτώχευσης και εξωδικαστικού μηχανισμού γίνονται υποχρεωτικά διαδικτυακά.

Απαραίτητα είναι τα κάτωθι έγγραφα που πρέπει να έχετε μαζί σας προκειμένου να σχηματίσει γνώμη για την υπόθεσή σας (Εν τούτοις αν υπάρχουν ακόμα και μερικά από τα παρακάτω έγγραφα μπορεί να γίνει η συνάντηση μας) :

  1. Συμβάσεις δανείων και Ρυθμίσεις συμβάσεων, αν τα έχετε
  2. Τελευταίο Εκκαθαριστικό
  3. Τελευταίο Ε9
  4. Τελευταίο ΕΝΦΙΑ
  5. Απόφαση Ειρηνοδικείου, αν υπάρχει
  6. Αίτηση στο Ειρηνοδικείο, αν δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση ακόμα
  7. Δικόγραφα ή εξώδικα που έχει στείλει η Τράπεζα, πχ διαταγές πληρωμής, κατασχετήριες εκθέσεις
  8. Καλό είναι να γνωρίζετε τους πιστωτές, δηλαδή πού χρωστάτε.

Στο πρώτο ραντεβού καταγράφουμε το ιστορικό της υπόθεσης και μας δίνετε τα έγγραφα και ορίζεται το δεύτερο ραντεβού αφού έχουν μελετηθεί τα έγγραφα για να δοθούν οι απαντήσεις και οι λύσεις στο πρόβλημα σας.

Το ενημερωτικό ραντεβού με την Άννα Κορσάνου χρεώνεται. Πρέπει να σημειωθεί ότι η παροχή νομικών συμβουλών αποτελεί παροχή υπηρεσιών και είναι νόμιμα αμοιβόμενη  με την έκδοση του νόμιμου φορολογικού παραστατικού. Επίσης πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η παροχή ενημέρωσης δεν είναι κάτι απλό αλλά προϋποθέτει τεράστια προηγούμενη μελέτη, προσπάθεια και γνώση από την πλευρά του δικηγόρου. Μια σωστή νομική συμβουλή μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή σας και την περιουσία, όπως και μία λανθασμένη νομική συμβουλή μπορεί να οδηγήσει στην ταλαιπωρία σας για πολλά χρόνια.

Οσον αφορά στην τιμολόγηση των νομικών υπηρεσιών πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι η αμοιβή ενός επαγγελματία είναι ανάλογη της εμπειρίας του, των γνώσεών του, της επιστημονικής του κατάρτισης, των ικανοτήτων του, της ποιότητας της εργασίας του, της προσοχής και του χρόνου που θα αφιερώσει σε κάθε εντολέα του, των επιτυχημένων προηγουμένων υποθέσεων που έχει χειριστεί στην έως τώρα πορεία του.

Το γραφείο μας με εμπειρία είκοσι ετών, είναι εξειδικευμένο  γραφείο  στον τομέα του  Πτωχευτικού Δικαίου και από τα πρώτα που ασχολήθηκε με υποθέσεις Νόμου Κατσέλη (με θετική έκβαση για την πλειοψηφία των υποθέσεων) και υποθέσεων Πτώχευσης, και χειρίζεται υποθέσεις πτώχευσης μεγάλων  επιχειρήσεων, επαγγελματιών και φυσικών προσώπων χιλιάδων και εκατομμυρίων ευρώ .  Οι αμοιβές μας είναι ανάλογες της εξειδίκευσης και εμπειρίας του γραφείου μας και σίγουρα δεν είναι οι χαμηλότερες στην αγορά.  Για πολίτες με χαμηλό εισόδημα υπάρχει η διαδικασία της νομικής βοήθειας με ορισμό από το δικαστήριο δωρεάν δικηγόρου από ειδικό κατάλογο.

Η συμμετοχή μας στο κοινωνικό σύνολο  γίνεται μέσα απο το λογαριασμό @annakorsanou στην πλατφόρμα Τικ-Τοκ όπου υπάρχουν βίντεο με πλούσιο περιεχόμενο και ουσιαστικές  πληροφορίες για νομικά θέματα χωρίς κόστος.

Τέλος το καλύτερο για την εξέλιξη της υπόθεσης σας είναι να συνεργαστείτε με έναν δικηγόρο που θα εμπιστευτείτε και θα έχετε μαζί του μια σωστή συνεργασία και μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού. Αν αντιμετωπίσετε το δικηγόρο σας σαν ένα “αναγκαίο κακό” και συναλλάσσεστε μαζί του με δυσαρέσκεια ή θυμό, αυτό είναι κάτι που δεν θα βοηθήσει κυρίως εσάς και την υπόθεσή σας.

Κλείστε το ραντεβού σας συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα της Επικοινωνίας.

Scroll to Top