Η επικοινωνία με την κυρία Κορσάνου γίνεται κατόπιν ραντεβού.  Απαιτούνται δύο ραντεβού προκειμένου να μελετήσει την υπόθεσή σας, να σας υποδείξει και να σας βοηθήσει ώστε να βρεθεί μία λύση που να ταιριάζει καλύτερα και να επιλύει το δικό σας πρόβλημα.
Τα ραντεβού γίνονται με την κυρία Κορσάνου προσωπικά και όχι με συνεργάτες του γραφείου.
Το γραφείο μας φημίζεται για τη γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση των εντολέων μας και την οργανωτική και υπεύθυνη διαχείριση των υποθέσεων. Φαινόμενα όπως “δεν βρίσκω το δικηγόρο μου. Δεν απαντά στα τηλέφωνα” δεν υπάρχουν στο γραφείο μας.
Να σημειωθεί ότι με τη μελέτη της υπόθεσης σας και στη νομική συμβουλευτική που ακολουθεί δίνονται οι ρεαλιστικές διέξοδοι και λύσεις για το κάθε νομικό ζήτημα.
Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούν οι υποψήφιοι εντολείς μας, και ίσως δεν αρέσει, καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι διατεθειμμένοι να δεχτούν την πραγματικότητα, να δουν με ρεαλιστική ματιά το ζήτημά τους, ή επιθυμούν να “αγοράσουν” ελπίδα. Το γραφείο παρέχει ενημέρωση κατόπιν ραντεβού δια ζώσης ή με Skype ή τηλεφωνικά. Το γραφείο αναλαμβάνει υποθέσεις σε όλη την Ελλάδα και Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού καθώς πλέον οι διαδικασίες πτώχευσης και εξωδικαστικού μηχανισμού γίνονται υποχρεωτικά διαδικτυακά.

Απαραίτητα είναι τα κάτωθι έγγραφα που πρέπει να έχετε μαζί σας προκειμένου να σχηματίσει γνώμη για την υπόθεσή σας (Εν τούτοις αν υπάρχουν ακόμα και μερικά από τα παρακάτω έγγραφα μπορεί να γίνει η συνάντηση μας) :

  1. Συμβάσεις δανείων και Ρυθμίσεις συμβάσεων, αν υπάρχουν
  2. Τελευταίο Εκκαθαριστικό
  3. Τελευταίο Ε9
  4. Τελευταίο ΕΝΦΙΑ
  5. Απόφαση Ειρηνοδικείου, αν υπάρχει
  6. Αίτηση στο Ειρηνοδικείο, αν δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση ακόμα
  7. Δικόγραφα ή εξώδικα που έχει στείλει η Τράπεζα, πχ διαταγές πληρωμής, κατασχετήριες εκθέσεις
  8. Καλό είναι να γνωρίζετε τους πιστωτές, δηλαδή πού χρωστάτε.

Στο πρώτο ραντεβού καταγράφουμε το ιστορικό της υπόθεσης και μας δίνετε τα έγγραφα και ορίζεται το δεύτερο ραντεβού αφού έχουν μελετηθεί τα έγγραφα για να δοθούν οι απαντήσεις και οι λύσεις στο πρόβλημα σας.

Σε περίπτωση που η υπόθεσή σας δεν έχει να κάνει με δάνεια, αλλά αφορά σε άλλη διαφορά αστικού, εμπορικού ή ποινικού δικαίου, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τα έγγραφα που θα πρέπει να φέρετε.

Το ενημερωτικό ραντεβού με την Άννα Κορσάνου χρεώνεται. Πρέπει να σημειωθεί ότι η παροχή νομικών συμβουλών αποτελεί παροχή υπηρεσιών και είναι νόμιμα αμοιβόμενη.
Επίσης πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η παροχή ενημέρωσης δεν είναι κάτι απλό αλλά προϋποθέτει τεράστια προηγούμενη μελέτη, προσπάθεια και γνώση από την πλευρά του δικηγόρου. Μια σωστή νομική συμβουλή μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή σας και την περιουσία, όπως και μία λανθασμένη νομική συμβουλή μπορεί να οδηγήσει στην ταλαιπωρία σας για χρόνια.

Scroll to Top