Βιογραφικό

anna-korsanou

Η Άννα Κορσάνου είναι δικηγόρος στο Εφετείο Αθηνών και ασκεί μάχιμη δικηγορία τα τελευταία 13 έτη από το δικηγορικό της γραφείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Είναι από τις πρώτες δικηγόρους που ασχολήθηκε με ζητήματα του δικαίου των καταναλωτών και δανειακών οφειλών και κυρίως με διαφορές του Νόμου 3869/2010 (γνωστός και ως νόμος Κατσέλη).

Η Άννα Κορσάνου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος  και υποψήφια διδάκτωρ της Νομικής Σχολής Αθηνών. Έχει γνώση και εμπειρία σε ζητήματα που άπτονται  του τραπεζικού και χρηματοοικονομικού δικαίου καθώς είναι κάτοχος του διπλώματος Ειδικού Διαπραγματευτή Παραγώγων της αγοράς, Παραγώγων του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Έχει παρακολουθήσει μονοετές  πρόγραμμα  ψυχολογίας μεταπτυχιακού επιπέδου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών  με τίτλο  «Πρόγραμμα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας «.

Μιλά τρεις ξένες γλώσσες:  Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά.

Το γραφείο της έχει ασχοληθεί τα τελευταία έτη με ζητήματα και διαφορές δανειοληπτών και έχει χειριστεί με επιτυχία την πλειοψηφία των υποθέσεων που αναλαμβάνει με θετικές  αποφάσεις με υψηλές διαγραφές χρεών. Τις επιτυχείς αποφάσεις του γραφείου της μπορείτε αναλυτικά να τις δείτε μέσα στο site.

Αρθρογραφεί σε γνωστές εφημερίδες και δημοσιογραφικά site για θέματα δανείων και πλειστηριασμών. Με τηλεοπτικές εμφανίσεις σε μεγάλης εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς μεταδίδει γνώσεις και πληροφορίες για ζητήματα φορολογικά, εργασιακά και φορολογικά που απασχολούν σήμερα χιλιάδες πολίτες. Συνεντεύξεις της Άννας Κορσανου μπορείτε να δείτε και μέσα στο site.

Η Άννα Κορσάνου  είναι από τις πρώτες δικηγόρους που έχει ασχοληθεί με το θεσμό της Διαμεσολάβησης (Mediation) και είναι και  η ίδια Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια. Το τι είναι η Διαμεσολάβηση μπορείτε να δείτε στο site μας.

Το γραφείο επίσης ασχολείται σε ευρύ βαθμό και με υποθέσεις εργατικού και συνταξιοδοτικού δικαίου και φορολογικού δικαίου. Το γραφείο φυσικά αναλαμβάνει όλες τις υποθέσεις  αστικού, εμπορικού και ποινικού  δικαίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χαρίλαου Τρικούπη 22, 4oς όροφος

Αθήνα 

210 38 00 573  

693 7523 113

korsanou@yahoo.gr

Βρείτε μας στα social media