Ε.Λ.

Άψογη δικηγόρος άριστη συνεργασία και φυσικά το αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει πει από την αρχή! Της αξίζουν παραπάνω αστέρια! Την συστήνω ανεπιφύλακτα! Σας ευχαριστούμε για όλα κυρία Κορσάνου.!

Δ.Τ.

Παρά πολύ καλή στην δουλειά της. Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα..μια πάρα πολύ καλή δικηγόρος που μπορεί να αναλάβει όλες τις υποθέσεις και εγώ λοιπόν με την σειρά μου να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που κατάφερε να με ξεμπλέξει από μια τόσο μεγάλη υπόθεση. Ευχαριστώ πάρα πολύ Κ. Κορσάνου.

Α.Μ.

Η Κα. Κορσάνου μου έδωσε λύση σε ένα μεγάλο οικονομικό βάλτο που είχα πέσει από το 2011. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν τον Δεκέμβριο του 2021 και πριν λίγες έλαβα την απόφαση που ακριβώς που μου είχε περιγράψει ότι θα έχω. Συνεπής, τυπική, επαγγελματίας, άνθρωπος.
Θα είναι το πρώτο όνομα που θα μου έρχεται στο μυαλό όταν πρόκειται να συστήσω κάποιον δικηγόρο για οικονομικά θέματα. Ελπίζω με την κριτική μου να βοηθήσω ανθρώπους με παρόμοια προβλήματα στην απόφαση τους να επιλέξουν δικηγόρο, γιατί εγώ ταλαιπωρήθηκα για χρόνια με “λάθος” συνάδελφους της.

Κ.Σ.

Συστήνω ανεπιφύλακτα την κυρία Άννα Κορσάνου ως δικηγόρο. Είναι εξαιρετικά συνεπής, έμπειρη και με εις βάθος γνώση των νομικών θεμάτων. Επειδή στα νομικά θέματα κάποιες περιπτώσεις δεν χωρούν καθυστέρηση, ένα από τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα της κυρίας Κορσάνου είναι ότι απαντά άμεσα και πάντα ή ίδια για ό,τι και όποτε την χρειαστείτε. Μαζί της δεν θα χάσετε ώρες/μέρες σε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα και παρακαλετά δικηγόρων που δεν θα σας σηκώνουν το τηλέφωνο, σας το εγγυώμαι είναι πάντα εκεί για εσάς! Επειδή κατά τη γνώμη μου τα θέματα υγείας και τα θέματα δικαιοσύνης είναι τα σημαντικότερα για το ζειν και το ευ ζειν ενός ανθρώπου, σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την κυρία Κορσάνου για να πάρετε τη γνώμη της για όποιο νομικό ζήτημα και αν αντιμετωπίζετε.

Μ.

Επαγγελματισμός, κατάρτιση, ανθρωπιά τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν
την Άννα Κορσάνου. Την ευχαριστούμε πολύ για την απόλυτη επιτυχία της δύσκολης υπόθεσης μας. Χάρη σε εκείνη μπορούμε πλέον να είμαστε χαρούμενοι
και ξέρουμε ότι εκτός από την καλύτερη δικηγόρο έχουμε δίπλα μας και έναν υπέροχο άνθρωπο. Την συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Ι.Π.

Είμαι παλιός της πελάτης. Η υπόθεση μου είχε πάρα πολύ καλή έκβαση. Δεν θα μιλήσω όμως για την άριστη επαγγελματική της κατάρτιση, αυτό άλλωστε μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας κάνοντας μια αναζήτηση στις υποθέσεις που έχει χειριστεί. Εγώ θέλω να μιλήσω για την άμεση ανταπόκριση και συμβουλές που δίνει σε οποίες απορίες προκύπτουν ακόμα και τώρα σχετικά με την υπόθεση μου ακόμη και τηλεφωνικά, πάντα με την ευγένεια και το ήθος που τη διακρίνει και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Ε.Λ.

Άψογη συνεργασία, γνώση επί του αντικειμένου των νομικών θεμάτων, επαγγελματισμός και οργάνωση στο γραφείο. Η κα Κορσάνου είναι πολύ έμπειρη δικηγόρος και διαμεσολαβήτρια. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα καθώς γνωρίζω τη δουλειά της και την ποιότητα του χαρακτήρα της.

Χ.Μ.

Θα έλεγα κάθε πρόβλημα έχει και την λύση του, γνωρίζοντας τη δικηγόρο και διαμεσολαβήτρια Άννα Κορσάνου που με βοήθησε με τις συμβουλές της να λύσω τα προβλήματα του στεγαστικού μου δανείου. Η Άννα Κορσάνου είναι μια έμπειρη επαγγελματίας και ένας ευγενικός και υπομονετικός άνθρωπος. Την ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και ο Θεός και η Παναγία να την έχει πάντα καλά.

Χ.Σ.

Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα την κυρία Άννα Κορσάνου καθώς είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, έμπειρη δικηγόρος και διαμεσολαβήτρια, η οποία με βοήθησε πολύ σε θέματα του στεγαστικού μου δανείου. Άκουγε προσεκτικά τα προβλήματα μου και πάνω σε αυτά με καθοδηγούσε και μου έλεγε τι να κάνω. Την ευχαριστώ, και τον Θεό που την έφερε στον δρόμο μου.

Γ.Γ.

Μόνο τα καλύτερα για την κυρία Κορσάνου. Είναι η καλύτερη δικηγόρος με απόλυτο επαγγελματισμό και κατάρτιση, μα πάνω απ’όλα άνθρωπος! Χάρη σε εκείνη μπορούμε πια να χαμογελάμε μετά την απόλυτη επιτυχία στην σοβαρή υπόθεση μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Πάντα επιτυχίες!

Α.Δ.

Από την επίσκεψη μας, την σημερινή, έλαβα, την εικόνα, μιας πολύ καλής επαγγελματίας δικηγόρου, στο είδος της. Φυσικά θα επικοινωνήσουμε ξανά, για το θέμα που έχουμε, για το τι θα γίνει. Η πρώτη μας εντύπωση, είναι εξαιρετική.

Μ.Κ.

Είστε σπουδαία δικηγόρος μα πάνω από όλα εξαιρετικός άνθρωπος και γι’ αυτό ξεχωρίζετε!

Α.Ρ.

Το γραφείο της κ. Κορσάνου ανταποκρίθηκε άμεσα και με επαγγελματισμό στο αίτημά μου. Η ίδια η κ. Κορσάνου από την πρώτη στιγμή της επικοινωνίας συνέβαλε στην επιτυχία του επιδιωκόμενου αποτελέσματος. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα για την νομική της ποιότητα και τον άριστο χαρακτήρα της.

Φ.Π.

Ένα από τα καλύτερα δικηγορικά γραφεία. Η κυρία Κορσάνου είναι η πλέον έμπειρη δικηγόρος στα θέματα των δανείων. Μας είπε όλη την αλήθεια για την υπόθεση μας, ήταν πάντα διαθέσιμη για εμάς. Υπεύθυνη, συγκροτημένη, γρήγορη και αποτελεσματική.

C.T.

Η κ. Άννα Κορσάνου είναι μια εξαιρετική δικηγόρος με ήθος, συνέπεια και σοβαρότητα. Ανέλαβε και διεκπεραίωσε την υπόθεση μου με τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει και φυσικά με τις άριστες νομικές της γνώσεις!!
Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Είναι σπάνιος άνθρωπος!!

Scroll to Top