Το δικηγορικό γραφείο της Άννας Κορσάνου βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Από το έτος 2010 το γραφείο ασχολείται κατά κύριο λόγο με υποθέσεις δανείων και υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων με την εφαρμογή του νόμου Κατσέλη έχοντας πετύχει πληθώρα επιτυχών αποφάσεων στα πλαίσια του νόμου αυτού με εντυπωσιακές διαγραφές χρεών χιλιάδων ευρώ.

Επίσης το γραφείο ασχολείται με ρυθμίσεις δανείων μεταξύ δανειοληπτών και Τραπεζικών ιδρυμάτων, καθώς η Άννα Κορσάνου είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια.

Στο γραφείο της Άννας Κορσάνου λειτουργεί Κέντρο Διαμεσολαβήσεων και Διαπραγματεύσεων. Δηλαδή υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι ώστε να μπορεί να διεξαχθεί σωστά μια διαμεσολάβηση, μια υποχρεωτική αρχική συνεδρία, μια εκούσια διαμεσολάβηση, ή μια οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.
Το Κέντρο μας συνεργάζεται με διαπιστευμένους διαμεσολαβητές εγγεγραμμένους στη λίστα του Υπουργείου Δικαιοσύνης εξειδικευμένους στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση, την Τραπεζική Διαμεσολάβηση, την Εμπορική Διαμεσολάβηση.
Η Άννα Κορσάνου είναι εκπαιδευμένη χρηματοοικονομική διαμεσολαβήτρια. Στο Κέντρο μας διεξάγονται με επιτυχία τραπεζικές διαπραγματεύσεις μεταξύ δανειοληπτών και servicers. Είναι μία από τις πιο έμπειρες διαμεσολαβήτριες στην τραπεζική διαμεσολάβηση.
Επίσης η Αννα Κορσάνου είναι εκπαιδευμένη οικογενειακή διαμεσολαβήτρια με εμπειρία στη διεξαγωγή οικογενειακών διαμεσολαβήσεων.
Για να συνεργαστείτε με το Κέντρο μας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσετε ραντεβού.
Επίσης μπορείτε να κάνετε χρήση των χώρων διαμεσολάβησης έχοντας επιλέξει δικό σας διαμεσολαβητή.

Το γραφείο ασχολείται και με συνταξιοδοτικά θέματα, καθώς χιλιάδες είναι οι συμπολίτες μας που αγωνιούν για το πότε θα βγούν και πότε τους συμφέρει να βγουν στη σύνταξη και τι σύνταξη θα λάβουν και ποια είναι εν γένει τα δικαιώματά τους.

Επίσης το γραφείο μας ασχολείται και με υποθέσεις φορολογικού δικαίου καθώς χιλιάδες είναι πλέον οι πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις οφειλές τους στην εφορία και τις κατασχέσεις λογαριασμών και ακινήτων που αντιμετωπίζουν, αλλά και φορολογικών ελέγχων που τους γίνονται. Με τη νομική συνδρομή του γραφείου μπορούν να αντιμετωπιστούν ή να περιοριστούν τα προβλήματα αυτά.

Η κάθε υπόθεση αντιμετωπίζεται προσωπικά από τη δικηγόρο Άννα Κορσάνου και όχι από συνεργάτες του γραφείου. Η επικοινωνία με το γραφείο είναι εύκολη και άμεση, ενώ φαινόμενα τύπου «δεν βρίσκω το δικηγόρο μου, τηλεφωνώ και δεν απαντάει ποτέ» δεν υπάρχουν στο γραφείο μας. Η τακτική του γραφείου μου είναι η απόλυτη ειλικρίνεια σε βαθμό ίσως που μπορεί να γίνω δυσάρεστη  σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης και τις πιθανότητες ευδοκίμησης της, αλλά και η σοβαρότητα και συνέπεια ως προς το χειρισμό της κάθε υπόθεσης για το λόγο αυτό άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των υποθέσεων που χειριζόμαστε έχει θετικό αποτέλεσμα.

Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στον χειρισμό των υποθέσεων υπερχρεωμένων προσώπων, καταλαβαίνουμε ότι οι δανειολήπτες αποτελούν μία κατηγορία προσώπων ιδιαίτερα ευαίσθητη, ταλαιπωρημένη και ταραγμένη λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Είναι γεμάτοι άγχος, ανασφάλεια, αβεβαιότητα για το μέλλον, δέχονται πολλές φορές απειλές από τράπεζες που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν.

Οι περισσότεροι δεν έχουν εμπλακεί ποτέ στο παρελθόν σε δικαστικές διαδικασίες και όλα αυτά τους είναι άγνωστα και πρωτόγνωρα. Αρκετοί έχουν ήδη πέσει θύματα απατεώνων, οργανώσεων ή συλλόγων που δεν είναι νομικοί και στην πραγματικότητα “πουλάνε αέρα”, τους δίνουν ψεύτικες ελπίδες και φυσικά η υπόθεση τους ναυαγεί. Μόνο ένας έμπειρος και καταρτισμένος δικηγόρος μπορεί να σας βοηθήσει. Ένας δικηγόρος που θα τον εμπιστευτείτε και θα είναι ο σύμμαχος σας στον δικαστικό αγώνα που θα δώσετε. Αν σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε τον δικηγόρο σαν αντίπαλο σας μην ξεκινήσετε καθόλου την διαδικασία.

Επίσης πολλοί από τους δανειολήπτες είναι άνθρωποι προχωρημένης ηλικίας, κουρασμένοι από τα προβλήματα και δεν μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση (σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται απαραίτητα η στήριξη τουλάχιστον από ένα δικό τους άτομο). Επίσης οι δανειολήπτες νοιώθουν ντροπή για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει και δεν θέλουν κανείς να γνωρίζει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ιδίως τα άτομα που διαμένουν στην επαρχία και σε κλειστές κοινωνίες αντιμετωπίζουν πιο έντονα το θέμα αυτό.

Το γραφείο μας παρέχει απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα στον χειρισμό των υποθέσεων, ενώ η Άννα Κορσάνου, μετά από χρόνια ενασχόλησης με το αντικείμενο αυτό, έχει αποκτήσει εκτός από την επιστημονική εμπειρία και την αντίστοιχη ανθρώπινη εμπειρία για τον χειρισμό αυτών των υποθέσεων.

Για τους πολίτες που διαμένουν εκτός Αθηνών αν τους είναι δύσκολο να επισκεφτούν το γραφείο δίνεται η δυνατότητα μέσω skype από το ίδιο το site μου να επικοινωνήσουν και να έχουν ενημερωτικό ραντεβού μαζί μου σαν ήταν στο γραφείο μου.

Άννα Κορσάνου

 

Scroll to Top