ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ

ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ 130 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ

 

Ακόμα ένας δανειολήπτης, ο οποίος αναζήτησε προστασία στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Κατσέλη, εκπροσωπήθηκε επιτυχώς ενώπιον του Ειρηνοδικείου από το γραφείο της Άννας Κορσάνου. Μετά την επιτυχή του εκπροσώπηση κατέστη δυνατό να προστατέψει το σύνολο της περιουσίας του και να ρυθμίσει την οφειλή του έως την έκδοση οριστικής απόφασης, με την καταβολή του ποσού των 130 ευρώ μηνιαίως.

Ο συγκεκριμένος δανειολήπτης είναι συνταξιούχος του ΟΑΕΕ, πρώην ιδιοκτήτης ταξί, ο οποίος λαμβάνει πλέον σύνταξη μόλις 450 ευρώ το μήνα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο ενήλικα τέκνα. Παλαιότερα αποκόμιζε υψηλότατες αποδοχές από το επάγγελμά του. Η σύζυγός του δεν εργάζεται, παρά μόνο έχει ένα ελάχιστο εισόδημα ανά έτος από την παραγωγή ελαιολάδου από ένα μικρό αγροτεμάχιο το οποίο καλλιεργεί. Η κόρη του είναι άνεργη και αναγκάζεται να τη συντηρεί στο μέτρο που μπορεί.

Με τη μείωση, λοιπόν, του οικογενειακού του εισοδήματος, δεν ήταν πλέον σε θέση να αντεπεξέλθει στις οφειλές του και το Δικαστήριο με προσωρινή διαταγή του, όρισε την ελάχιστη καταβολή των 130 ευρώ με την οποία ο εν λόγω δανειολήπτης θα προστατεύει το σύνολο της περιουσίας του έως την έκδοση οριστικής απόφασης.

Scroll to Top