Η απόφαση που παρατίθεται πιο κάτω αφορά σε μια νέα κοπέλλα 29 ετών η οποία είναι αδελφή της 30 χρονης κοπέλλας για την οποία εξεδόθη η με αριθμό θετική  απόφαση 465/Φ2020/2013 που διέταξε διαγραφή χρεών.

Εν τούτοις η απόφαση 452/Φ1835/2013 που αφορά στην 29 χρονή κοπέλλα με τα ίδια δεδομένα εξεδόθη από διαφορετικό δικαστή διότι εκδικάστηκαν διαφορετική ημερομηνία απορριπτική. Η  29χρονη κοπέλλα εργάζεται ως security (παρόλο που έχει τελειώσει πανεπιστήμιο), λαμβάνοντας μισθό 700 ευρώ.  Μένει με τους γονείς και την αδελφή της τους οποίους στηρίζει οικονομικά. Ο πατέρας της έχει αρτοποιείο που δεν πηγαίνει καλά και η μητέρα της είναι άνεργη με ψυχολογικά προβλήματα. Στο σπίτι τους είχαν κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό και η οικογένεια εκανε ρύθμιση ως προς την οποία δεν  μπορεί να ανταπεξέλθει. Εν τούτοις η δικαστής εξέδοσε απορριπτική απόφαση.

Σεβόμαστε πάντα τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης παρόλο που κάποιες φορές μπορεί να μας στενοχωρούν. Πάντα στη ζωή τελικά εμφιλοχωρεί και ο παράγοντας της συγκυρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόφαση πατήστε εδώ.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top