Συνταξιούχος 60 χρονη γυναίκα με οφειλές 102.000 ευρώ και με τη νομική υποστήριξη της δικηγόρου  Άννας Κορσάνου δικαιώθηκε από το Ειρηνοδικείο Αθηνών και πέτυχε διαγραφή 35.300 ευρώ με μηνιαίες καταβολές για μια τετραετία 150 ευρώ.

Η συγκεκριμένη δανειολήπτρια είναι  ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη από τη ζωή καθώς εργαζόταν ως καθαρίστρια και έχασε το παιδί της λόγω της εξάρτησης του από ναρκωτικές ουσίες εξ αίτίας της οποίας είχε εμπλακεί πολλές φορές σε δικαστικές διαδικασίες και προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα αυτά η μητερα του και δανειολήπτρια χρεώθηκε και ανέλαβε μέρος των οφειλών της.

Η μία εκ των τραπεζών μάλιστα παρακρατούσε από τη σύνταξη της το ποσό των 315 ευρώ με αποτέλεσμα να της απομένουν 590 περίπου ευρώ για να επιβιώσει το μήνα.

Η δικαστής εκτιμώντας τα δεδομένα απεφάνθη υπέρ της δανειολήπτριας και εξέδοσε απόφαση με διαγραφή χρέους. Επιπλέον με την απόφαση σταματά η παρακράτηση του ποσού των 315 ευρώ και τελικά η δανειολήπτρια θα καταβάλλει 150 ευρώ μηνιαίως προς όλες τις Τράπεζες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top