Θετική απόφαση Ειρηνοδικείου Αθηνών για μια νέα κοπέλλα 30 ετών με οφειλές 20.000 ευρώ, η οποία εν τέλει βάσει  της απόφασης θα καταβάλλει 260 ευρώ μηνιαίως για 4 έτη δηλαδή συνολικά 12.500 ευρώ.

Πρόκειται για νέα γυναίκα που ανέλαβε τα δάνεια δηλαδή πιστωτικές κάρτες σε ηλικία 20 ετών περίπου (βάσιμος είναι ο προβληματισμός πώς οι Τράπεζες έδιναν  πιστωτικές κάρτες σε τόσο νέα άτομα χωρίς εισοδήματα και΄ακόμα και από το τηλέφωνο). Με τις κάρτες αυτές βοηθούσε οικονομικά τους γονείς της με τους οποιους ακόμα μένει μαζί, καθώς ο πατέρας της  έχει ένα αρτοποιείο που φυτοζωεί  και η μητέρα της είναι άνεργη και  αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, έχοντας  ήδη κάνει μια απόπειρα αυτοκτονίας. Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή την είδε το παιδί της και την έσωσε.

Η τριαντάχρονη κοπελλα ενώ έχει τελειώσει το οικονομικό πανεπιστήμιο του Πειραιά εργάζεται ως γραμματέας σε κλινική των Αθηνών η οποία δεν καταβάλλει τις αποδοχές της σε σταθερή βάση, ενώ οποίαδήποτε προσπάθεια της για εύρεση καλύτερης εργασίας έχει αποβεί άκαρπη. Ουσιαστικά με τα χρήματα που λαμβάνει και όταν τα λαμβάνει βοηθάει την οικογένειά της.

Πρόλο που δεν διαθέτει κανένα περιουσιακό  στοιχείο θέλησε και έπρεπε να διευθετήσει τις οφειλές της, καθώς ήταν κρίμα μια  νέα γυναίκα να ξεκινήσει τη ζωή της φορτωμένη με δάνεια τα οποία λόγω των υπέρογκων επιτοκίων συνεχώς διογκώνονταν.

Η Ειρηνοδίκης εκτιμώντας τις καταστάσεις και τα παραπάνω δεδομένα τα οποία όλα αποδείχθησαν με έγγραφα εξέδοσε θετική απόφαση με διαγραφή χρέους δίνοντας έτσι διέξοδο διαφυγής της τριαντάχρονης γυναίκας από το βραχνά των δανείων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόφαση αυτή, πατήστε εδώ.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top