Τις περισσότερες φορές όταν ο δανειολήπτης δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις οφειλές του η Τράπεζα τον προσεγγίζει προτείνοντάς του δηθεν ευνοϊκές  για αυτόν ρυθμίσεις και “διευκολύνσεις” πληρωμών. Αυτές οι ρυθμίσεις μόνο ευνοϊκές δεν είναι για τον οφειλέτη αλλά και πάλι κερδισμένη βγαίνει η Τράπεζα.

 Επίσης μετά μανίας προσπαθουν να αποτρέψουν τους οφειλέτες να  υπαχθούν στο νόμο 3869/2010 λέγοντάς τους ότι δεν θα καταφέρουν τίποτα, ότι  θα μπλέξουν με δικαστήρια και δικηγόρους και τελικα χαμενοι θα βγουν.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κάτι τέτοιο.

Από τις αποφάσεις που αρχίζουν να βγαίνουν από τα Ειρηνοδικεία βλέπουμε ότι ο νόμος λειτουργεί ευνοϊκα και υποστηρικτικά για τους δανειολήπτες . Μετά την απόφαση που διαγράφει χρέος 200.000 ευρώ αλλά και τις αποφάσεις ασφαλιστικων μέτρων που προστατεύουν την περιουσία των οφειλετών (αποφασεις πολλές εκ των οποίων  έχει χειριστεί επιτυχώς το γραφείο μας και είναι δημοσιευυμένες στομενού αριστερά στις δικαστικές αποφάσεις) μπορούμε να πιστεψουμε και να εμπιστευτούμε την Δικαιοσύνη, αλλά και να διαπιστωσουμε ότι τελικά υπάρχει ελπίδα, ελπίδα που πολλοί δανειλήπτες έχουν χάσει, γαι διαγραφή των χρεών τους και για την απαλλαγή τους από την πίεση των Τράπεζων .

Μην υποκύπτετε στην ψυχική βία και πίεση των Τραπεζών. Είναι κρίμα να υπάρχει διέξοδος και τρόπος να βοηθηθείτε και εσείς  να μένετε αδρανείς. Ενημερωθείτε σχετικά με το νόμο 3869/2010. Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο μας στο τηλεφωνο 210 3800573. Το γραφείο μας εξειδικεύεται στις υποθέσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και σας παρεχει την πλήρη νομική αρωγή και υποστήριξη για την  επιτυχή αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων.

Scroll to Top