Το πρώτο βήμα μας για να ξεκινήσουμε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τους πιστωτές μας είναι να μάθουμε αν έχουμε τις προϋποθέσεις για να ενταχτούμε στο νόμο αυτό, έτσι ώστε να μην κάνουμε άσκοπες κινήσεις και να μην δημιουργούνται και ψευδείς προσδοκίες. Απαραίτητη είναι μια πρώτη επικοινωνία με την Άννα Κορσάνου η οποία προσωπικά θα διαχειριστεί την υπόθεσή σας προκειμένου να μελετήσει τα δεδομένα σας και τις πιθανότητες ευδοκίμησης της όλης προσπάθειας.

Εφόσον όλα είναι καλά το επόμενο βήμα είναι  να συλλέξετε τα απαιτούμενα έγγραφα για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Αυτό είναι θεμελιώδες προκειμένου να προχωρήσουμε τη διαδικασία διότι αν δεν είναι συγκεντρωμένα όλα τα απαιτούμενα έγγραφα ο συντονιστής διαμεσολαβητής αργότερα θα μας τα ζητήσει να τα προσκομίσουμε, επομένως είναι καλό από την αρχή να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι.

Ενδεχομένως το πιο χρονοβόρο να είναι το να συλλέξουμε από τους πιστωτές μας έγγραφο που να αναγράφεται η οφειλή μας σε καθέναν από αυτούς. Επίσης πιστοποιητικό βαρών από το Υποθηκοφυλακείο καθώς πρέπει να δείξουμε τα εμπράγματα βάρη των ακινήτων μας και πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης, ποινικού μητρώου, περί μη πτώχευσης της εταιρείας που εκδίδονται και από το Κ.Ε.Π Τα φορολογικά στοιχεία εκδίδονται από το TAXIS

Όλα αυτά τα στοιχεία τα προσκομίζετε σε εμάς και ξεκινάμε την ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής της αίτησης που θα δημιουργήσουμε εμείς και της κατάθεσης των εγγράφων.

Σε κάθε βήμα θα έχετε την καθοδήγηση του γραφείου μας. Ο υπεύθυνος χειρισμός τόσο σοβαρών υποθέσεων όπως η διαχείριση τόσο σοβαρών χρεών είναι το απόλυτο όπλο για να πάνε όλα καλά.

Η Άννα Κορσάνου και το γραφείο της με μια δεκαετή εμπειρία σε χειρισμό υποθέσεων υπερχρεωμένων προσώπων, με πληθώρα επιτυχών αποφάσεων και διαγραφή πολλών χιλιάδων ευρώ για δανειολήπτες εντολείς του γραφείου της, αλλά και εμπειρία στη διαμεσολάβηση μεταξύ δανειοληπτών και Τραπεζών, καθώς είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια, και χειρισμό χρεών προς το Δημόσιο καθώς οι οφειλές στο δημόσιο έχουν ποινικό σκέλος, αλλά και κατασχέσεις στην περιουσία των οφειλετών θα αναλάβει και θα χειριστεί την υπόθεσή σας με απόλυτη υπευθυνότητα, και οργάνωση, θα έχετε πλήρη ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης σας και άμεση επικοινωνία με την ίδια και όχι μόνο με τους συνεργάτες του γραφείου. Με τη δουλεία αυτή και τους σωστούς χειρισμούς  προσδοκούμε  ότι θα υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα για την υπόθεσή σας.

Διαβάστε εδώ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Scroll to Top