Άλλη μία τραπεζική διαμεσολάβηση είχε επιτυχή εξέλιξη για ζευγάρι διαζευγμένων δανειοληπτών που είχαν αναλάβει δάνειο ύψους 230.000 ευρώ.

Το ζευγάρι είχε αρχικά πάρει το δάνειο σε ευρώ αλλά κατόπιν παρότρυνσης της Τράπεζας το μετέτρεψαν σε ελβετικό φράγκο. Μετά την αλλαγή της ισοτιμίας υπέστησαν οδυνηρή οικονομική επιβάρυνση.

Καθώς δεν ήθελαν να ακολουθήσουν δικαστική οδό που θα απαιτούσε χρόνο και θα είχε αβέβαιο αποτέλεσμα κατόπιν της νομικής συμβουλής της δικηγόρου Άννας Κορσάνου αποφάσισαν να ακολουθήσουν το δρόμο της Διαμεσολάβησης.

Ξεκίνησε η επικοινωνία με την Τράπεζα που διήρκησε αρκετούς μήνες εώς ότου οριστεί ημερομηνία διαμεσολάβησης. Τελικά κατόπιν κοινής απόφασης των μερών έλαβε χώρα η  διαμεσολάβηση παρουσία και των δύο πρώην συζύγων που ήταν συνοφειλέτες στο δάνειο καθώς ήταν υποχρεωτικό να παρίστανται και οι δύο μαζί με τη δικηγόρο τους Άννα Κορσάνου.

Από την άλλη πλευρά ήταν δυο εκπρόσωποι της Τράπεζας μαζί με δικηγόρο και ασφαλώς ο διαπιστευμένος διαμεσολαβητής.

Η διαπραγμάτευση διήρκησε οκτώ ώρες και κατόπιν πολλών χωριστών και κοινών συναντήσεων κατέληξε σε επιτυχία και υπεγράφη  πρακτικό επιτυχίας.

Λόγω του απορρήτου της διαδικασία της Διαμεσολάβησης δεν είναι δυνατόν να αναφερθούν τα αποτελέσματα της διαδικασίας και τα οφέλη που πέτυχαν οι δανειολήπτες. Μπορείτε όμως να ενημερωθείτε για τις διαμεσολαβήσεις που ενεργεί το γραφείο μας σε συνάντηση μαζί μας.

Scroll to Top