Επιτυχής Διαμεσολάβηση

Ακόμα μία επιτυχής τραπεζική  διαμεσολάβηση διεξήχθη ανάμεσα σε ζευγάρι δανειοληπτών και Τράπεζα που διατηρούσαν καταναλωτικό δάνειο ύψους 200.000 ευρώ.

Το ζευγάρι είχε καταφύγει στο νόμο  Κατσέλη άλλα δυστυχώς απερρίφθη η αίτησή τους λόγω δόλου κάτι που συνεχώς συμβαίνει το τελευταίο διάστημα.

Η δικηγόρος και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια  Άννα Κορσάνου τους πρότεινε τη διαδικασία της διαμεσολάβησης προκειμένου να διευθετηθεί η οφειλή τους.

Πράγματι μετά από επεξεργασία του αιτήματος τους επί δύο μήνες  διεξήχθη η διαμεσολάβηση η οποία διήρκησε επτά ώρες με την παρουσία των μερών, των δικηγόρων τους, παρατηρητών και της διαπιστευμένης διαμεσολαβήτριας και εν τέλει μετά από διαπραγματεύσεις  και φορτισμένου συναισθηματικά κλίματος αρχικά από την πλευρά των δανειοληπτών επετεύχθη ρύθμιση που περιλάμβανε διαγραφή 48% του δανείου και ρύθμιση με δόσεις για 18 έτη.

Η Τραπεζική Διαμεσολάβηση προχωρά και δίνει λύσεις σε δανειολήπτες.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συνεχώς δίνουμε αισιόδοξα μηνύματα στους δανειολήπτες και το γραφείο μας διεξάγει επιτυχημένες διαμεσολαβήσεις με απόλυτη έως τώρα επιτυχία

Scroll to Top