ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΟΡΣΑΝΟΥ

Η επιτυχής εκπροσώπηση από το γραφείο της Άννας Κορσάνου, έδωσε σε δύο ταλαιπωρημένους οφειλέτες τη δυνατότητα να δικαιωθούν και να ρυθμίσουν σε πρώτο στάδιο τις οφειλές τους , καταβάλλοντας μία μικρή δόση έως ότου εκδοθεί οριστική απόφαση επί της υποθέσεώς τους, ενώ παράλληλα προστατεύουν το σύνολο της περιουσίας τους.

Ο δανειολήπτης είναι συνταξιούχος του ΟΑΕΕ και λαμβάνει μηνιαίως σύνταξη που ανέρχεται στο ποσό των 1.087,36 ευρώ, ενώ η σύζυγός του, επίσης οφειλέτης, είναι ελεύθερη επαγγελματίας και διαθέτει μια ατομική επιχείρηση με ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Το εισόδημά τους έχει καταποντιστεί κατά τα τελευταία έτη, ενώ δεν μπόρεσαν να προβούν σε πώληση περιουσιακών στοιχείων με τα οποία θα αποπλήρωναν το μεγαλύτερο μέρος των δανειακών τους οφειλών, καθώς μεσολάβησε η οικονομική κρίση, που «πάγωσε» όλες σχεδόν τις αγοραπωλησίες ακινήτων.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι στην προσπάθειά τους να υπαχθούν στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Κατσέλη, οι εν λόγω δανειολήπτες έπεσαν θύματα οικονομικών συμβούλων, οι οποίου αντιποιούμενοι το δικηγορικό λειτούργημα τους παραπλάνησαν, και αποκόμισαν τεράστια οικονομικά οφέλη, δίχως να αποφέρουν κανένα αποτέλεσμα, και έτσι οδήγησαν τους δανειολήπτες σε ακόμα μεγαλύτερη απελπισία.

Ωστόσο, μετά την άμεση και επιτυχή παρέμβαση της Άννας Κορσάνου, οι δανειολήπτες εκπροσωπήθηκαν με επιτυχία στο Δικαστήριο και ορίστηκε μια ελάχιστη δόση ύψους 200 ευρώ, με την οποία θα προστατεύουν την περιουσία τους και θα ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Scroll to Top