ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΟΡΣΑΝΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ

Ακόμα ένας δανειολήπτης, ο οποίος αναζήτησε προστασία στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Κατσέλη, εκπροσωπήθηκε επιτυχώς ενώπιον του Ειρηνοδικείου από τη δικηγόρο Άννα Κορσάνου. Μετά την επιτυχή του εκπροσώπηση κατέστη δυνατό να προστατέψει το σύνολο της περιουσίας του και να ρυθμίσει την οφειλή του έως την έκδοση οριστικής απόφασης, με την καταβολή του ποσού των 150 ευρώ μηνιαίως.

Ο συγκεκριμένος δανειολήπτης είναι συνταξιούχος του Πολεμικού Ναυτικού και το ποσό της σύνταξης που λαμβάνει μηνιαίως ανέρχεται στα 1.100 ευρώ, εισόδημα το οποίο έχει συρρικνωθεί εξαιτίας των περικοπών σε συντάξεις που έχουν επιβληθεί κατά την τελευταία εξαετία, μαζί με την περικοπή των δώρων που προσετίθεντο στον οικονομικό προϋπολογισμό. Η σύζυγός του είναι άνεργη τα τελευταία τέσσερα έτη, ενώ παλαιότερα εργαζόταν ως ιδιωτική υπάλληλος και λάμβανε μισθό ύψους 800 ευρώ μηνιαίως. Έχουν δε αποκτήσει δύο τέκνα δίδυμα ηλικίας 13 ετών, οι ανάγκες των οποίων είναι επιτακτικές και διαρκώς αυξανόμενες.

Με τη μείωση του οικογενειακού τους εισοδήματος, δεν ήταν πλέον σε θέση να αντεπεξέλθουν και με την παρέμβαση της Άννας Κορσάνου, το Δικαστήριο όρισε την ελάχιστη καταβολή των 150 ευρώ με την οποία ο εν λόγω δανειολήπτης θα προστατεύει την περιουσία του έως την έκδοση οριστικής απόφασης.

Scroll to Top